понеділок, 22 березня 2021 04:25

Три прибалтійські республіки з'єднає пішохідна стежка довжиною 2141 км

Три прибалтійські республіки з'єднає пішохідна стежка довжиною 2141 км
Ця стежка буде частиною європейського маршруту для трекінгу, який йде узбережжям Нідерландів, Німеччини та Польщі. Фото: Pixabay

Литву, Латвію і Естонію з'єднає пішохідна стежка протяжністю понад 2 141 кілометр. Про це повідомляє Travel and Leisure.

Передбачається, що ця стежка буде частиною європейського маршруту для трекінгу, який йде узбережжям Нідерландів, Німеччини та Польщі.

Лісова стежка (The Forest Trail) - частина європейського маршруту E11, а щоб її пройти може знадобитися до 114 днів. Із 2141 км 747 км знаходяться в Литві, 674 км - Латвії і 720 км - Естонії.

Сам маршрут розділений на етапи довжиною в 20 кілометрів. Втім, є і особливий розподіл для ледачих - 50 відрізків, кожен з яких підходить для одноденного походу.

Влада планує встановити вздовж дороги покажчики, а також нанести на карту місця проживання і прилеглі пам'ятки. Серед головних визначних пам'яток стежки: Національні парки Дзуки і Жемайтія в Литві, Національні парки Кемері і Гауя в Латвії, а також парки Лахемаа і Алутагузе в Естонії.

Зараз ви читаєте новину «Три прибалтійські республіки з'єднає пішохідна стежка довжиною 2141 км». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути