неділя, 09 жовтня 2016 10:02

Трампа хочуть замінити на іншого кандидата

Трампа хочуть замінити на іншого кандидата

Національний комітет Республіканської партії США переглядає свою стратегію і шукає можливості для заміни Дональда Трампа іншим кандидатом на виборах президента США.

Про це пише американське видання Politico.

Голова нацкомітету партії Рейнс Прейбас просить 48 годин, щоб переглянути виборчу стратегію. Він доручив юристам знайти можливість висунути за місяць до виборів іншого кандидата на пост президента США. І це незважаючи на те, що бюлетені вже надруковані, а в деяких штатах навіть відбуваються дострокові голосування.

Згідно з "Правилом №9 про заміщення вакантної посади" кандидата можна замінити або у випадку смерті, або за добровільної відмови.

Трамп зі свого боку вибачився перед жінками і заявив, що незважаючи на свої попередні одіозні висловлювання, не має наміру знімати свою кандидатуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп прокоментував 18-річну несплату податків

У національному комітеті Республіканської партії заговорили про іншого кандидата, коли газета Washington Post оприлюднила відео 2005-го. На ньому Трамп розповідає ведучому Біллі Бушу, що він безрезультатно намагався спокусити заміжню жінку. При цьому мова Трампа пересипана ненормативною лексикою, коли той описує жінку та спроби її звабити.

У ніч проти понеділка відбудеться другий тур дебатів між Гілларі Клінтон і Дональдом Трампом. Після перших за Клінтон віддали свої голоси 62%, а за Трампа - 27% глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Трампа хочуть замінити на іншого кандидата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути