субота, 12 листопада 2016 02:49

Трамп зробив перше кадрове призначення

Трамп зробив перше кадрове призначення
BBC.com

Перехідну адміністрацію Білого дому в період до інавгурації обраного президента США очолить обраний віце-президент Майк Пенс. На цій посаді він замінить Кріса Крісті, який формально перебував на ній кілька місяців.

Про це пише "CNN".

Крісті тепер буде виконувати обов'язки заступника голови, разом з сенатором Джеффом Сешенсом, генералом у відставці Майком Флінном, колишнім мером Нью-Йорка Рудольфом Джуліані, екс-кандидатом у президенти Беном Карсоном і колишнім спікером Палати представників Ньютом Гінгрічем. Всі посадові особи з цього списку перебували в близькому колі Дональда Трампа під час його виборчої кампанії.

Сам же Трамп вважає своїх соратників найбільш кваліфікованими лідерами.

"Разом ми почнемо виконувати невідкладну задачу відновлення цієї країни - конкретних робочих місць, безпеки і можливостей", - заявив переможець президентських перегонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп відреагував на протести

Трамп також оголосив, що у виконавчий комітет увійдуть 16 членів, в тому числі його діти, а також деякі головні радники його кампанії. Серед них були названі імена голови Національного комітету Республіканської партії Рейнса Прибуса і керівника кампанії Стіва Бэннона, які, очевидно, поборються за право зайняти посаду глави адміністрації нового президента Сполучених Штатів.

Вибори в США відбулися 8 листопада. Перемогу здобув республіканець Дональд Трамп. Його інавгурація призначена на 20 січня 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Трамп зробив перше кадрове призначення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути