неділя, 03 липня 2016 03:58

Трамп видалив скандальний твіт про Клінтон

Трамп видалив скандальний твіт про Клінтон

Кандидат у президенти США Дональд Трамп видалив скандальний твіт про Гілларі Клінтон зі звинуваченнями в корупції світового масштабу на її адресу. Про це повідомив у суботу телеканал CNN.

"Дональд Трамп у суботу видалив твіт з критикою Гілларі Клінтон після того, як потрапив під вогонь критики за створення антисемітських стереотипів з графікою, яка включала доларові банкноти та шестикутну зірку", - зауважується в публікації.

Шквал нарікань викликав не напис, у якому Трамп назвав суперницю "найбільш корумпованим кандидатом в усі часи", а те, що він був поміщений у "Зірку Давида".

Раніше Трамп ретвітив повідомлення очевидних прихильників неонацизму, які містили цитати з нацистського пропагандиста Йозефа Геббельса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп обізвав Клінтон брехухою світового класу і корупціонеркою

Офіс кампанії Трампа не відповів на прохання прокоментувати рішення використати шестикутну зірку, а також чи викликав у них занепокоєння той факт, що зображення має антисемітський підтекст. Водночас, замість видаленої картинки кампанія Трампа розмістила подібну, де шестикутник був замінений колом.

Зараз ви читаєте новину «Трамп видалив скандальний твіт про Клінтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути