пʼятниця, 06 січня 2017 23:30

Трамп наказав розробити план протистояння кібератакам на США

Трамп наказав розробити план протистояння кібератакам на США

Новообраний президент США Дональд Трамп призначить команду для розробки плану протистояння та припинення кібератак на США. Про це йдеться в офіційній заяві обраного президента, оприлюдненій після його зустрічі з керівниками розвідувального співтовариства, передає Укрінформ.

"Я призначу команду, яка протягом 90 днів з моменту мого вступу на посаду розробить мені план. Методи, інструменти й тактики, які ми використовуємо для того, щоб утримувати Америку в безпеці, не повинні бути предметом публічних дискусій, бо це йде на користь тим, хто прагне заподіяти нам шкоду", - йдеться в заяві.

Трамп назвав зустріч з керівництвом розвідувального співтовариства "конструктивною". Також пообіцяв, що через два тижні, коли він прийме присягу, безпека Америки буде його "пріоритетом номер один".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп обрав директора Національної розвідки

"У той час як Росія, Китай, інші країни, сторонні групи та люди послідовно намагаються зламати кібер-інфраструктуру наших державних установ, підприємств і організацій, в тому числі Національного комітету Демократичної партії, це не здійснило абсолютно жодного впливу на результати виборів, включаючи той факт, що не було жодного втручання в машини для голосування", - підкреслив Трамп.

У жовтні влада США офіційно звинуватила Росію у зломі пошти американських політичних партій, а також у втручанні в процес президентських виборів у країні. У Кремлі ці звинувачення назвали "нісенітницею".
Зараз ви читаєте новину «Трамп наказав розробити план протистояння кібератакам на США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути