неділя, 02 жовтня 2016 17:38

Трамп хоче посадити Клінтон за ґрати

Трамп хоче посадити Клінтон за ґрати

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що його опоненту по президентській гонці Гілларі Клінтон належало би сидіти за ґратами. З такими словами виступив перед виборцями у Пенсільванії, йдеться у News Universe.

"Вона була замішана в багатьох скандалах і спіймана на неправді купу разів", - заявив Трамп і натякнув на використання Клінтон приватної електронної пошти під час виконання обов'язків держсекретаря у 2009-2013 роках. Це заборонено через можливість приховування службової переписки. А також ставить під загрозу злому секретних даних.

"Тридцять три тисячі листів видалили, обробили відбілювачем, промили кислотою, а потім ще й взяли свої телефони і розбили їх", - сказав республіканець.

Читайте також:Дональд Трамп не вірить у причетність Росії до катастрофи МН-17

У вересні директор ФБР заявив, що вони не стануть заводити карну справу проти Клінтон, бо не бачать поважних підстав. І надав запис допиту екс-держсекретаря. На запитання, чому необережно поводилася із секретними даними, Клінтон послалася на свою забудькуватість, яка виникла після струсу мозку чотири роки тому. Скандал негативно вплинув на рейтинг політика.

Попри це, останні соціологічні опитування вказують на більшу симпатію американців до кандидата від Демократичної партії Гілларі Клінтон. Випереджає Дональда Трампа на 5%.

Нагадаємо, що вибори президента США відбудуться 8 листопада цього року.

Зараз ви читаєте новину «Трамп хоче посадити Клінтон за ґрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути