четвер, 03 листопада 2016 23:27

Штайнмайєр відповів на образи Ердогана

Штайнмайєр відповів на образи Ердогана
Фокус

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр відповів на заяви президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана про те, що Німеччина стала притулком для терористів.

Про це повідомляє "DW".

Штайнмайєр у четвер в Берліні заявив, що він абсолютно не може зрозуміти висловлювання Ердогана щодо безпекової ситуації в Німеччині.

Міністр наголосив, що ФРН прагне мати тісні та конструктивні відносини з Туреччиною, проте не мовчатиме, коли йдеться про порушення прав людини та наступу на свободу слова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ердоган і Порошенко обговорили Крим

"Це не означає, що ми не говоритимемо відверто, коли йдеться про загрозу свободі слова та думок. Ми цього не робили раніше, і зараз ми цього не робитимемо", - наголосив він.

Нагадаємо, Реджеп Таїп Ердоган заявив у четвер, що Німеччина стала притулком для терористів і буде засуджена історією, звинувативши країну в нездатності видати прихильників мусульманського проповідника Фетхуллаха Гюлена, якого Анкара вважає організатором спроби перевороту.

Зараз ви читаєте новину «Штайнмайєр відповів на образи Ердогана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути