четвер, 16 червня 2016 03:40

США і НАТО пообіцяли Україні підтримку

США і НАТО пообіцяли Україні підтримку
Фото: www.golos-ameriki.ru

США і НАТО не залишать Україну без підтримки. Про це йдеться в офіційному повідомленні Пентагону за підсумками зустрічі глави Пентагону Ештона Картера з міністром оборони України Степаном Полтораком в середу в Брюсселі.

"Картер позитивно оцінив впровадження реформ у сфері оборони і підтвердив прихильність США і надалі підтримувати Україну - як на двосторонній основі, так і в рамках НАТО", - відзначили в американському оборонному відомстві.

При цьому в Пентагоні підкреслили, що реформи допоможуть Україні краще забезпечити власну безпеку і підвищити ефективність оборонної галузі в цілому.

Міністри також обговорили агресію Росії на сході України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони підписало угоду з НАТО

"Картер підкреслив, що Сполучені Штати разом зі своїми союзниками залишаються прихильними повної імплементації Мінських угод щодо підтримки суверенітету і територіальної цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, 15 червня міністр оборони України зустрівся з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом і міністром оборони США Ештоном Картером, а також взяв участь в засіданні Комісії Україна - НАТО.

Зараз ви читаєте новину «США і НАТО пообіцяли Україні підтримку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути