вівторок, 08 січня 2013 13:21

Скасування рейсів "Аеросвіту" набуло міжнародного розголосу: у пастці опинились 26 росіян

Скасування рейсів "Аеросвіту" набуло міжнародного розголосу: у пастці опинились 26 росіян
Людей намагаються відправити іншими рейсами Фото: zn.ua

Близько 30 російських туристів не можуть вилетіти з міжнародного аеропорту "Бен-Гуріон" ізраїльського міста Тель-Авів через скасування рейсів українською авіакомпанією "Аеросвіт", повідомив завідувач консульським відділом посольства РФ в Ізраїлі Руслан Кандауров.

"На сьогоднішній день в аеропорту по нашим спискам перебувають 26 російських громадян. Проблема полягає в тому, що частина людей (туристів, які не можуть залишити місця відпочинку через проблеми авіаперевізника) відправляють іншими рейсами за рахунок авіакомпанії "Аеросвіт", а на сьогоднішній день поки ніяких бортів від авіакомпанії в Тель-Авів не прибуло. Намагаємося зараз відправити людей іншими рейсами. Зараз наш співробітник виїхав в представництво авіакомпанії, оскільки телефон співробітників "Аеросвіт" не відповідає", - повідомив Кандауров.

Як повідомив дипломат, більшість з тих росіян, які не можуть вилетіти з Тель-Авіва прибули в Ізраїль не з туристичною групою, а за індивідуальними путівками, тому питання про забезпечення туристів готелем на час затримки поки залишається відкритим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нещасні пасажири "Аеросвіту" нарешті прибудуть в Україну сьогодні - МЗС

Подібна ситуація з 54 українськими туристами виникла в аеропорту "Бен-Гуріон" 6 січня. Аналогічні труднощі з поверненням додому виникали протягом новорічних свят і у клієнтів авіакомпанії "Аеросвіт" в Стокгольмі, Хошиміні і Ташкенті. Господарський суд Київської області 29 грудня 2012 виніс ухвалу про початок провадження у справі про банкрутство приватного акціонерного товариства "Авіакомпанія "Аеросвіт", яка зазнає фінансових труднощів. Пізніше в компанії пояснили, що таким чином вони хочуть почати процедуру санації.

Зараз ви читаєте новину «Скасування рейсів "Аеросвіту" набуло міжнародного розголосу: у пастці опинились 26 росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути