пʼятниця, 15 липня 2016 00:10

Сина Черновецького триматимуть під арештом в Іспанії

Сина Черновецького триматимуть під арештом в Іспанії
uapress.info

Суддя інструктажного суду номер 21 міста Барселони виніс сину екс-мера Києва Леоніда Черновецького Степану Черновецькому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Рішення було винесене в рамках спецоперації проти відмивання капіталів у каталонській столиці та селищі С'Агаро, повідомляє "Укрінформ".

"Арештованим представлені обвинувачення у відмиванні щонайменше 10-ти мільйонів євро. Щодо восьмого затриманого, що також був переданий суду - громадянина Іспанії, - суддя вилучив його закордонний паспорт та заборонив покидати країну", - йдеться у повідомленні.

Місцеве видання El Periódico зазначає, що кошти, які мали в обороті затримані, були "не з відмивання капіталів, а від продажу одного українського банку їх власності". Про це виданню повідомила сторона захисту деяких із затриманих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Черновецького з бандою відмивали гроші - ЗМІ

Нагадаємо, за підозрою у відмиванні грошей іспанська поліція затримала у Барселоні сина колишнього мера Києва Леоніда Черновецького Степана. Екс-мер заявив, що ця інформація не відповідає дійсності та пообіцяв позиватися до поліції.

Зараз ви читаєте новину «Сина Черновецького триматимуть під арештом в Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути