четвер, 22 вересня 2016 08:39

Розбився вертоліт рятувальників

Розбився вертоліт рятувальників

У Підмосков'ї зазнав аварії вертоліт Мі-8, що належить Жуковському Авіацентру МНС РФ. Рятувальники виявили на місці катастрофи тіла трьох загиблих членів екіпажу.

Про це повідомило регіональне відділення МНС.

"Пожежа на місці падіння вертольота ліквідована. Виявлені тіла трьох загиблих. На місці події працюють пожежно-рятувальні підрозділи Люберецького гарнізону", – йдеться у повідомленні.

У МНС також підтвердили інформацію про виявлення тіл загиблих. Рятувальники почали витягати їх із пошкодженого фюзеляжу.

Стало відомо, що одним із загиблих може бути начальник Жуковського авіаційно-рятувального центру МНС Росії Роман Фролов. Поки немає точної інформації щодо того, хто пілотував машину в момент аварії.

Джерела в екстрених службах зазначають, що "тренований пілот міг своєчасно не зорієнтуватися, а в критичній ситуації прийняв рішення відвести машину від житлової зони". Крім того, розглядається і версія про відмову техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свій єдиний авіаносець Росія направить до Середземного моря

Нагадаємо, у Білорусі в Браславському районі впав легкомоторний літак. Пілота госпіталізували, один з пасажирів помер по дорозі в лікарню, другий отримав незначні травми.

Зараз ви читаєте новину «Розбився вертоліт рятувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути