середа, 07 грудня 2016 17:20

Розбився літак з 47 пасажирами на борту

Автор: www.dawn.com
 

У Пакистані розбився пасажирський літак. На борту судна було 47 людей. Серед них двоє немовлят, п'ять членів екіпажу і наземний інженер. Усі загинули.

Трагедія сталася на схилі гори в північній на півночі країни. Літак розбився через проблеми з двигуном. До пошуку його уламків залучені військові і армійські вертольоти. Про це повідомляє Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В морі знайшли останки жертв авіакатастрофи

За словами очевидців перш, ніж літак загорівся ще перед ударом об землю. Всі тіла згоріли до невпізнання. Вогонь на місці аварії не могли загасити близько двох годин.

За попередніми даними на борту літака знаходився колишній пакистанський співак, нині священнослужитель Джунаїд Джамшед з родиною. У своєму останньому твіті, чоловік розмістив фотографії засніжених гір.

Раніше в Індонезії розбився поліцейський літак на борту якого перебували 12 осіб. Він летів з міста Панкалпінанг в місто Батам. Раптово зник з радарів о 10 ранку. Усі пасажири загинули.

Автор: www.dawn.com
 
Зараз ви читаєте новину «Розбився літак з 47 пасажирами на борту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути