понеділок, 18 липня 2016 14:06

Росіянам знову заборонили літати до Туреччини

Росіянам знову заборонили літати до Туреччини

Росавіація заборонила завозити росіян до Туреччини як російським, так і турецьким авіакомпаніям.

Про це йдеться в повідомленні російського Федерального агентства повітряного транспорту, передає БізнесЦензор.

"У зв'язку із загостренням внутрішньополітичної ситуації в Турецькій Республіці відправку громадян Російської Федерації в міста Туреччини регулярними рейсами російських і турецьких авіакомпаній тимчасово припинили", - сказано в повідомленні.

Як запевнили в Росавіації, заборону знімуть після прояснення політичної ситуації, а вивезення громадян РФ здійснюватимуть авіакомпанії обох держав.

Нагадаємо, раніше російський президент Володимир Путін доручив організувати вивезення російських громадян з аеропортів Туреччини, де скупчилися туристи.

Як повідомляли, президент РФ Володимир Путін скасував заборону на чартерні авіарейси між Росією і Туреччиною 30 червня. Раніше президенти Росії і Туреччини Володимир Путін і Реджеп Ердоган у телефонній розмові домовилися відновити співпрацю в торговельно-економічній та інших сферах.

Нагадаємо, відносини Росії і Туреччини загострилися після того, як в листопаді 2015 року турецькі військові збили російський бомбардувальник, який порушив повітряний простір країни. Після цього, Росія з 1 січня 2016 року заборонила ввезення на свою територію з Туреччини фруктів і овочів, а також ввела низку обмежень на відвідування Туреччини російськими туристами.

Зараз ви читаєте новину «Росіянам знову заборонили літати до Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути