вівторок, 19 липня 2016 08:29

Республіканці США наполягають на продовженні санкцій проти Росії

Республіканці США наполягають на продовженні санкцій проти Росії
sia.eu

Республіканська партія США засуджує агресивну політику Росії в світі та закликає до подовження санкцій проти Москви до повного відновлення суверенітету України та інших країн, чиї території Росія окупує.

Про це йдеться в програмі Республіканської партії США, затвердженій на Національному конвенті (з'їзді) партії в Клівленді.

"Ми відреагуємо на повернення російської войовничості з тієї ж рішучістю, яка привела до колапсу Радянського Союзу. Ми не приймемо ніяких територіальних змін у Східній Європі, досягнутих за допомогою сили - в Україні, Грузії та інших місцях. І ми будемо використовувати всі необхідні конституційні заходи, щоб притягнути до відповідальності тих, хто вдається до агресії і вбивств", - зазначають американські консерватори.

"Ми підтримуємо дію, і, якщо необхідно, спільне з нашими союзниками посилення санкцій відносно Росії до тих пір, поки не буде повністю відновлено суверенітет і територіальна цілісність України. Ми також підтримуємо надання необхідної допомоги збройним силам України і більшу координацію з НАТО у сфері нашого оборонного планування", - йдеться в партійній програмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп хоче залишити Україну без летального озброєння - ЗМІ

Нагдаємо, 18-23 липня в Клівленді, США відбувається Національний конвент Республіканської партії США, в ході якого партійні делегати мають затвердити оновлену програму партії та офіційно номінувати мільярдера Дональда Трампа в кандидати на посаду президента країни від республіканців.

Зараз ви читаєте новину «Республіканці США наполягають на продовженні санкцій проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути