четвер, 04 лютого 2021 09:09

Побачення через Tinder закінчилось смертю

Побачення через Tinder закінчилось смертю
Покійна Христина Ортіс-Лозано / Hampshire Police

Хлопець, 30 років, вбив колишню дівчину, 28 років, бо побачив, як вона пішла на побачення з іншим чоловіком.

Над Абдельазізом ель Єхіуї Урзатом почався суд за звинуваченням у вбивстві колишньої дівчини Христини Ортіс-Лозано в Англії. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завдав 3 ударів ножем - чоловік жорстоко вбив жінку

Присяжні дізналися, що пара познайомилася в школі в Іспанії та була разом 12 років. Ортіс-Лозано покинула Урзата, який має марокканське походження, коли його заарештували за водіння в нетверезому стані в серпні 2019-го.

Раніше пара жила разом в англійському Саутгемптоні. Дівчина працювала на круїзних лініях Norwegian Cruise Line. Урзат працював вантажником у компанії Port Skills у міських доках.

Коли іспанка сказала Урзату забиратися геть, він влаштував шалену сварку біля будинку, пошкодив спальню і ванну, вириваючи світильники та радіатори зі стін.

Після розриву Ортіс-Лозано зустріла Вінсенте Бреза-Біоска на додатку для знайомств Tinder і пішла з ним на побачення у вересні 2019-го в кафе-морозиво Sprinkles і паб Giddy Bridge в Саутгемптоні. У суді показали присяжним кадри з камер відеоспостереження, на яких Урзат спостерігає за парою, яка сидить у пабі. Колишній купив квіти й відніс у будинок Ортіс-Лозано, а потім повернувся в паб й увійшов усередину. Дівчина побачила й одразу запитала нового хлопця, чи можуть піти геть. На зворотному шляху пояснила, що бачила ображеного колишнього, йому не дозволили бути поруч із нею через умови звільнення під заставу.

Урзат ішов за ними. Його видно по системі відеоспостереження, як переслідує на протилежному боці вулиці. Коли Ортіс-Лозано увійшла у свій дім, за нею пішов Урзат. Бреза-Біоска зупинився біля дверей, але, почувши крики, увійшов усередину. Він бачив, як дівчина вже лежала на спині на підлозі кухні, а Урзат схилився над нею з ножем в одній руці та іншій на горлі. У неї були відкриті очі, але вбивця вважав, що мертва, бо не рухалася. Урзант повернувся до свідка, закрив двері та продовжив убивати колишню.

Убивця визнав себе винним у ненавмисному вбивстві з обмеженою відповідальністю. Суд над ним триває.

Зараз ви читаєте новину «Побачення через Tinder закінчилось смертю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути