середа, 16 червня 2021 14:25

Під час польоту валіза з приправами для солодощів поважчала на 3,5 кг кокаїну

Під час польоту валіза з приправами для солодощів поважчала на 3,5 кг кокаїну
Набір сумішей для солодощів, у яких насправді кокаїн / National Crime Agency

Наркодилера у Великій Британії спіймали в аеропорту з партією кокаїну на майже $400 тис., захованого в приправах до солодощів.

Офіцери британської прикордонної служби NCA розкрили валізу, в якій були дві коробки сумішей для тістечок, приправа для млинців, пакет кавових зерен і пластівці. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 800 затриманих на трьох континентах: правоохоронці провели масштабну спецоперацію

Контрабандиста, 35-річного Кемарі Лівінгстона Пламмера, охорона аеропорту в Манчестері обшукувала й виявили 3,5 кг кокаїну. Чоловік повертався з Ямайки з валізою на 4 кг важчою, ніж під час реєстрації раніше цього ранку, коли сідав на рейс по той бік Атлантики. Це стривожило прикордонників.

Роздрібна вартість викритого наркотику майже $400 тис., або $170 тис. при оптовому продажу. Наркодилера заарештували та посадили.

Експертиза його телефону виявила компрометуючі повідомлення в WhatsApp. Один із контактів писав, що вони стурбовані й не зможуть заснути, доки не дізнаються, що Пламмер успішно забрав багаж. Чоловік отримав сім з половиною років тюрми.

У кінці травня мішки з кокаїном вартістю $113 млн викинуло прибоєм на британські пляжі. Представники громадськості повідомили про підозрілі пакунки в поліцію після того, як знайшли їх на березі.

Зараз ви читаєте новину «Під час польоту валіза з приправами для солодощів поважчала на 3,5 кг кокаїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути