вівторок, 08 листопада 2016 03:16

Обамі підказали, як усунути главу ФБР - ЗМІ

Обамі підказали, як усунути главу ФБР - ЗМІ

Президент США Барак Обама звільнить директора ФБР Джеймса Комі після закінчення виборів нового глави держави. Про це повідомляє Daily Mail.

Звільнити Комі американському президентові запропонувала його старший радник Валері Джарретт. Вони кілька днів обговорювали способи того, як можна легально змістити чинного главу ФБР з посади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФБР не знайшло криміналу в нових листах Клінтон

Джарретт переконала Обаму, що в його владі прибрати директора бюро за його "непродумане вторгнення в хід президентських виборів". Мовляв даний крок буде схвалений обома партіями в Конгресі.

Однак точна дата звільнення Комі невідома, також немає інформації, хто оголосить його відставку - президент або генеральний прокурор. Відомо тільки, що станеться це не раніше закінчення виборів нового президента.

Раніше директор ФБР Джеймс Комі заявив, що його колеги не знайшли секретної інформації державної важливості в нових листах кандидата в президенти США від демократів Гілларі Клінтон, які були виявлені в кінці жовтня.

Нагадаємо, директор ФБР Джеймс Комі повідомив про рішення відомства відновити розслідування справи проти Клінтон через виявлення нових листів.

Повідомлення про відновлення розслідування негативно позначилося на рейтингу кандидата в президенти від Демократичної партії. Згідно опитування ABC News/Washington Post Трамп вперше за кілька місяців виборчої кампанії обігнав Клінтон за рейтингом. Проте вже наступного тижня ситуація змінилася і розрив на користь Клінтон збільшився до 4-5%.

Зараз ви читаєте новину «Обамі підказали, як усунути главу ФБР - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути