четвер, 09 лютого 2017 17:29

Наречені мало не загинули на репетиції власного весілля
10

Британська пара, Сара і Джон Венхеми, багато років збирали гроші, щоб зіграти весілля своєї мрії на Кубі. Церемонія обійшлася їм у понад £25 тис. – це близько 800 тис. грн. Вона перетворилася на справжній кошмар.

Наречені, двоє їхніх доньок і понад 20 гостей зупинилися в готелі Sol Rio de Luna y Mares. Зібралися в холі на репетицію церемонії. Раптом на учасників вечірки упала стеля. Люди опинилися під уламками та отримали серйозні травми, повідомляє Daily Mail.

"Ми всі зібралися в лобі, щоб зустрітися з персоналом готелю. Хотіли обговорити деталі церемонії. І тут Джон помітив, що стеля почала рухатися. Дах з гуркотом звалився на нас і притиснув до підлоги. Уламки були настільки важкі, що я навіть не могла поворухнутися. Я була в шоці, адже не могла дістатися до своєї дочки. Я чула, як вона кричить і плаче десь під уламками. Я побачила, як у мене з голови хлинула кров, і подумала, що помираю", – розповіла 35-річна Сара.

Молодшу доньку, півторарічну Пенні, Джон встиг прикрити собою.

"Коли ми знайшли Сару під уламками, знадобилося кілька людей, щоб її звідти визволити. Ми почувалися жахливо: люди витратили стільки грошей і приїхали в таку далечінь, щоб бути з нами цього особливого дня, а потім трапилося таке", - говорить Джон.

Унаслідок інциденту він зламав два ребра, пошкодив селезінку й отримав численні забої. У Сари на обличчі з'явився глибокий поріз. Шрам залишиться на все життя. Кілька інших учасників весільної вечірки отримали серйозні травми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: При встановленні натяжної стелі загинули четверо людей

Пара все ж провела весільну церемонію – в іншому готелі. А після повернення додому подала в суд на туроператора, який організував їм таку прикру поїздку.

Раніше в Стамбулі завалився будинок. Загинули двоє перехожих – 60-річний чоловік та 5-річна дитина.

Зараз ви читаєте новину «Наречені мало не загинули на репетиції власного весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути