неділя, 24 січня 2021 23:55

Ізраїль закрив міжнародне авіасполучення

Ізраїль закрив міжнародне авіасполучення

Ізраїль закрив до кінця січня міжнародне авіасполучення через нові штами COVID-19. Відповідне рішення схвалив кабінет міністрів країни.

Ізраїль призупинить міжнародне авіасполучення з 26 по 31 січня, щоб загальмувати поширення нових штамів коронавірусу. Про це повідомляє Haaretz.

"Ми попереду всього світу. Жодна нація не зробила того, що ми збираємося зробити - ми герметично закрили країну", - заявив прем'єр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЄС Covid-19 лікуватимуть препаратом, який допоміг одужати Трампу

Заборона не торкнеться вантажних рейсів тапольотів служб швидкої медичної допомоги. Вилетіти з Ізраїлю можна буде лише з кількох причин: для лікування за кордоном, по роботі, яку не можна виконати віддалено, для участі в судових розглядах, похоронах члена сім'ї або в разі переїзду.

За останніми даними у світі зафіксовано 98,9 млн випадків інфікування коронавірусною інфекцією. 54,6 млн пацієнтів вилікувались, 2,12 млн померли. Карантинні обмеження діють у кожній країні. Авіаподорожі обмеженні.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль закрив міжнародне авіасполучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути