понеділок, 08 лютого 2021 13:37

Хлопець закохався в дівчину майже вдвічі важчу за нього
5

Пара з різницею у вазі / Mercury Press
Пара з різницею у вазі / Mercury Press
Пара з різницею у вазі / Mercury Press
Пара з різницею у вазі / Mercury Press
Пара з різницею у вазі / Mercury Press

Канадка Бріттані Жак, 23 роки, яка важить 117 кг, зустрічається зі своїм фітнес-тренером Меттом Монтгомері, 23 роки, із вагою 63,5 кг.

Бріттані весь час кидали хлопці, тому вона сказала собі, що відмовляється від побачень. Тоді жінка з канадської провінції Онтаріо познайомилася на Facebook з особистим тренером, який у неї закохався. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пара мільйонерів хитрощами отримала вакцину, призначену для індіанців

Пара порозумілася з першого побачення і тепер заручена. Вони кажуть, що це була любов з першого погляду. Проте зізнаються, що досі піддаються образам через різницю у вазі в 53 кг.

"Ми обидва майже відмовилися від побачень, коли почали спілкуватися. Але знайшли спільну мову одразу з моменту знайомства. Спочатку трохи сумнівалася. У мене були стосунки, коли хлопці говорили мені, що кинуть мене, якщо не почну дотримуватися дієти чи не спробую схуднути. Це вплинуло на мою впевненість у собі. Я почала тренуватися й намагалася схуднути. Але потім зрозуміла, що якби це зробила, то б більше не любила себе, і міняти себе заради чужого сприйняття краси – неправильно", - каже Бріттані.

Метт сказав, що його привабило позитивне ставлення Бріттані до свого тіла. А його попередні стосунки зі стрункішими жінками страждали через їхню невпевненість у своєму тілі.

"У мене були стосунки з худими дівчатами, і вони не були щасливі самі по собі. Вони не були позитивними людьми та постійно відчували, що їм потрібно щось змінити в собі. Мене це розчарувало. Коли зустрів Брітт, вона була так впевнена у своєму тілі. Мені це сподобалося. Вона не хоче нічого змінювати, і я б ніколи не попросив її про це. Я теж люблю поїсти, тож це плюс. Я не відстежую її калорій чи дієти. Просто хочу, щоб вона їла, що хоче, і була щаслива", - каже Метт.

Пара оголосила про заручини. Але продовжує отримувати негативні коментарі онлайн. Вони кажуть, що хочуть бачити у світі більше різноспрямованих стосунків, і спростовують заяви, що не будуть разом через їхню різницю у вазі.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець закохався в дівчину майже вдвічі важчу за нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути