неділя, 31 липня 2016 17:21

Гілларі Клінтон звинуватила російські спецслужби у зломі комп'ютерів

Гілларі Клінтон звинуватила російські спецслужби у зломі комп'ютерів

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон звинуватила російські спецслужби у зломі комп'ютерної мережі Національного комітету демократів.

Про це повідомляє Reuters.

"Ми знаємо, що російські спецслужби зламали DNC і ми знаємо, що вони забезпечили можливість публікації багатьох з цих листів", — сказала вона.

Також, Клінтон звинуватила кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа в тому, що він висловлює підтримку президенту Росії Володимиру Путіну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клінтон випереджає Трампа на 6% - опитування

Публічно Росію не звинувачували в причетності до злому комп'ютерів. Однак фахівці з кібербезпеки і американські офіційні особи вважють, що таким чином Росія намається вплинути на президентські вибори в США. Вони відбудуться 8 листопада.

Нагадаємо, в штабі Клінтон підтвердили факт злому серверів демократів. Сайт WikiLeaks опублікував електронну переписку національного комітету демократів, яка призвела до критики партії за її негативне ставлення до одного з кандидатів у президенти США — Берні Сандерсу. При цьому ЗМІ повідомляли, що хакери, які працюють з російськими властями, які можуть бути причетні до злому.

Зараз ви читаєте новину «Гілларі Клінтон звинуватила російські спецслужби у зломі комп'ютерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути