середа, 25 січня 2017 11:04

Додон готовий приїхати до Києва

Додон готовий приїхати до Києва

Президент Молдови Ігор Додон готовий відвідати Київ і Бухарест. Про це заявив 24 січня під час своєї першої прес-конференції у ролі глави держави в Кишиневі.

"Я сказав про те, що перший візит буде до Москви. Як і обіцяв, другий візит відбудеться на початку лютого до Брюсселя. Було б добре, щоб наступний візит був до Бухареста чи Києва. Це нормально – мати хороші відносини з сусідами. Є й інші запрошення та пропозиції, але було б нормально зустрітися з сусідами", - цитує Додона "Цензор.НЕТ".

Відповідаючи на запитання журналістів про його дії, якщо його не запросять в Україну чи Румунію, Додон сказав, що "насильно милий не будеш".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент Молдови визначився щодо Криму

"Якщо не запросять на рівні глав держав, я налагоджуватиму співпрацю з парламентом, урядом. Там (у Румунії. – Gazeta.ua) при владі теж "червоні" (Соціал-демократична партія. – Gazeta.ua) Я теж був "червоним" донедавна. Тому ми знайдемо рішення", – зазначив президент Молдови.

41-річний Ігор Додон, лідер Партії соціалістів, переміг у другому турі президентських виборів у Молдові 13 листопада минулого року. Він обіцяв відновити зв'язки з Москвою, паралельно будуючи добросусідські відносини з Румунією та Україною. Заявляв, що Крим належить Росії.
Зараз ви читаєте новину «Додон готовий приїхати до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути