середа, 13 липня 2016 09:00

Берні Сандерс підтримав кандидатуру Гілларі Клінтон

Берні Сандерс підтримав кандидатуру Гілларі Клінтон
huffingtonpost.com

Сенатор від штату Вермонт та екс-кандидат на президентську посаду від Демократичної партії США Берні Сандерс підтримав свою суперницю Гілларі Клінтон.

Про це повідомляє Reuters.

"Клінтон перемогла в перегонах за право бути номінованою від Демократичної партії. І я планую зробити все, аби вона стала наступним президентом Сполучених Штатів", - заявив Сандерс на виступі в місті Портсмут після того як зійшов із дистанції після тривалої боротьби з екс-держсекретарем.

На його думку, Гілларі Клінтон - кандидат в президенти, який краще за всіх розуміється на проблемах країни та зуміє вирішити серйозні проблеми американського сьогодення.

Підтримка Клінтон Сандерсом спричинила глузливу реакцію з боку команди її головного суперника - ймовірного кандидата від "республіканців" Дональда Трампа.

"Берні Сандерс, який підтримує Гілларі Клінтон, - це все одно, що рух "Окупуй Уолл-стріт", який підтримує банк Goldman Sachs", - написав "республіканець" в своему Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конгрес США вимагає поновлення розслідування стосовно Гілларі Клінтон

Нагадаємо, президентські вибори в США призначені на 8 листопада. 18-21 липня Республіканська партія визначить свого кандидата на посаду президента, 25-28 липня це зроблять "демократи". Найвірогідніші кандидати від двох найбільших партій США - мільярдер Дональд Трамп та екс-держсекретар Гілларі Клінтон.

Зараз ви читаєте новину «Берні Сандерс підтримав кандидатуру Гілларі Клінтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути