четвер, 11 лютого 2021 10:46

Батько та син зґвалтували 12-річну, вбили, а тіло спалили

Батько та син зґвалтували 12-річну, вбили, а тіло спалили
Стріт-арт вуличних художників в індійській столиці Нью-Делі за безпеку жінок та проти зґвалтувань / Getty Images

В Індії 12-річну дівчинку зґвалтували, убили і кремували, доки батьки були в заручниках в убивць.

Старшого офіцера поліції Санджива Кумара Ранджана відсторонили з посади після того, як аудіозапис розкрив його допомогу в приховуванні злочину. Запис став вірусним у соцмережах. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дітей-дівчаток продавали за менш як за $1 тис., а хлопчиків - за $2 тис.

Батько дівчини сказав, що він і дружина та дочкою приїхали в Індію з Непалу та зупинилися в будинку Сіяр Саха та його сина Винай Саха, де зупинялися останні 7 років. Він стверджував, що знайшов дочку в калюжі крові в їх орендованій кімнаті, коли була певний час сама, і терміново доставив в місцевий центр первинної медико-санітарної допомоги, але лікарі сказали, що дитина померла. Підозрюють, дівчинку зґвалтували і вбили, коли залишилася сама в кімнаті.

Після повернення до орендованого будинку Сіяр та інші члени сім'ї взяли в заручники його та дружину, кремували тіло дитини в ту ж ніч. Він сказав, що потім вони погрожували жахливими наслідками, якщо спробують повідомити в поліцію.

Неперевірений звуковий запис свідчить, що офіцер місцевого відділення поліції нібито велів обвинуваченим стежити за тим, щоб батьки жертви мовчали, бо інакше це створить проблеми. Його відсторонили з посади за невиконання службових обов'язків і допомогу обвинуваченим в приховуванні злочину. Керівництво поліції прослухало запис. Проти поліцейського розпочали розслідування, бо дозволив обвинуваченим позбутися тіла жертви.

Орендовану кімнату, де стався злочин, та місце кремації досліджують слідчі та судово-медичні експерти. Обох обвинувачуваних у злочині заарештували.

Зараз ви читаєте новину «Батько та син зґвалтували 12-річну, вбили, а тіло спалили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути