вівторок, 14 травня 2013 06:30

Златі Оґнєвич пророкують друге місце на Євробаченні

У понеділок, 13 травня, у шведському місті Мальме офіційно відкрили пісенний конкурс Євробачення. Представники 39 країн пройшли червоною доріжкою. Наша 27-річна Злата Оґнєвич одягнула довгу червону сукню. Сьогодні, у вівторок, на першому півфіналі конкурсу вона виступить сьомою. Виконає пісню "Тяжіння", яку написав її продюсер Михайло Некрасов. На сцені зі Златою будуть чотири бек-вокалісти.

З України співачка полетіла у п'ятницю, 3 травня. Перед Швецією заїхала на бій українського боксера Володимира Кличка з італійцем Франческо П'янетою до німецького містечка Мангейм. Після того на Великдень прилетіла до Мальме готуватися до конкурсу.

— За останній тиждень Злата постійно репетирувала. А також дала кілька інтерв'ю, виступала з безкоштовними концертами просто неба та в головних клубах Швеції, — розповідає асистентка співачки Анна. — На вихідних репетирувала в "Арені", де й відбудеться конкурс. Златі дуже сподобалося світло та звук. Тут постійно роблять ставки на учасників. Після вчорашнього прогону ставки на Оґнєвич виросли. Ми впевнено перебуваємо на другому місці. Попереду — тільки Данія, Норвегія — третя. А в "Ютубі" Злата на сьомому місці — за кількістю переглядів кліпу.

На конкурс наша співачка привезла три концертні сукні. Всі вони одного фасону — "рибка", але різних кольорів. Оґнєвич репетирувала в усіх, щоб подивитися, яка краще пасує під світло головної сцени. Зупинилася на сукні бежевого кольору від української дизайнерки Марії Реви. На платті немає стразів і розрізів. Через це сукню назвали "надто простою для такого масштабного конкурсу".

— Я не стал бы столь критично оценивать платье. Оно гармонично вписывается в сказку на сцене вместе с великаном, — каже продюсер співачки Альоші, яка представляла Україну на Євробаченні-2010, Вадим Лисиця, 38 років. — Щодо букмекерського голосування з приводу другого місця, то такий результат можливий. Пісня Злати — сильна і красива. Цікава й ідея постановки з велетнем.

Другий півфінал Євробачення пройде у четвер. Фінал відбудеться у суботу, 18 травня.

Зараз ви читаєте новину «Златі Оґнєвич пророкують друге місце на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути