пʼятниця, 14 січня 2011 00:15

Зірвали 13,5 мільйона гривень джек-пот

У 1018-му розіграші лотереї "Супер Лото" 8 січня зірвали джек-пот 13 млн 500 тис. грн. Він протримався з квітня минулого року.

— Переможець іще не з'явився за своїм виграшем. Відомо лише, що він зробив ставку в "Епіцентрі" по вулиці Берковецькій, 6в у Києві, — каже Ольга Квасова, маркетинговий директор "Української Національної Лотереї". — Це другий за величиною виграш по Україні за всі роки існування країни. Його можна отримати протягом дня. Лише раз виграш у 2 мільйони гривень забрали готівкою. Більшість перераховують кошти на банківські рахунки.

В Україні найбільший виграний джек-пот становить 15 млн 200 тис. грн. Його зірвав 14 квітня 2007 року 72-річний Роман із Тернополя. На час отримання грошей не планував говорити сім'ї про виграш, щоб "не балувати її".

Третій за розміром джек-пот "Супер Лото" зірвав підприємець. У датах народження його родини фігурувала цифра 6. Ставку він зробив 6.06.2006 року. Наступного дня, коли був розіграш, виграв 10 млн грн. На ці кошти планував зняти історичний фільм.

На сьогодні у Національній лотереї мільйонером став 61 українець.

Зараз ви читаєте новину «Зірвали 13,5 мільйона гривень джек-пот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути