середа, 07 вересня 2011 09:47

Жінці підсунули купюру в мільйон доларів з портретом Зварича

7,6 тис. грн видурили цигани в Ганни Кутної, 86 років, із села Вовків Перемишлянського району Львівської області.

— Роми в селі часто бувають, — розповідає голова Вовківської сільради Ігор Натура, 44 роки. — То металолом збирають, то картон, труби водостічні продають. Мабуть, побачили, що живе самотня жінка, вирішили нажитися. Дві циганки представилися працівниками райсоцзабезу. Вона й повірила. Тим більше, начальник соцзабезу — її родич. Сказали, що їм терміново потрібні гривні. Натомість пропонували мільйон доларів однією купюрою і 1100 євро. Жінка таких грошей ніколи в житті не бачила. От і віддала все, що мала. Вони й до сусідки заглянули. Там хата відчинена була, то потягнули два мобільні телефони.

— На купюрі мільйон доларів зображений портрет судді Ігоря Зварича (екс-голова Львівського апеляційного суду. Три роки тому його затримали за 100 тисяч доларів хабара. — "ГПУ"), — розказують в обласній міліції. — Мабуть, купили в якійсь сувенірній крамниці. Жінка того ж дня пішла похвалитися набутком до сусідки. Та й викликала міліцію. Постраждала не може назвати жодних прикмет ромів — ані як виглядали, ані чим приїхали.

Минулого літа цигани вкрали 13,2 тис. грн у 76-річної Марії Ткаченко із села Красилівка Козелецького району Чернігівщини. Купили в неї старий телевізор. Коли за якийсь час господиня зазирнула у сховок для грошей, що в грубці, там було порожньо. Сусіди припускають, Марію Ткаченко загіпнотизували.

Зараз ви читаєте новину «Жінці підсунули купюру в мільйон доларів з портретом Зварича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути