середа, 06 липня 2011 05:00

Визначили кращих графітярів країни

Автор: фото: Святослав ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ
  Графіті, на якому зображено вогняно-червоне місто на синьому тлі, журі обрало кращим на фіналі першого Всеукраїнського конкурсу ”UPстену”, що пройшов у Києві минулими вихідними
Графіті, на якому зображено вогняно-червоне місто на синьому тлі, журі обрало кращим на фіналі першого Всеукраїнського конкурсу ”UPстену”, що пройшов у Києві минулими вихідними

Фінал І Всеукраїнського конкурсу на кращі графіті роботи "UPстену" відбувся минулими вихідними в Києві. 16 команд з усієї України змагалися за право розмалювати будівлю на вул. Хрещатик, неподалік від Бесcарабського ринку.

Учасники протягом 5 год. зображали своє бачення теми "Твоя сильна Україна". Найкращою журі визнало роботу столичної команди "89". Художники намалювали вогняно-червоне місто на синьому тлі.

— "Графіті батл "АПстену" — це найкращий захід, присвячений культурі графіті, який проводили в Україні принаймні такого рівня. Вуличні художники отримали можливість не лише показати свої вміння, а й поспілкуватися з однодумцями з усієї країни, — каже один з організаторів та член журі, професійний графітяр Олексій Nam2.

Окрім графітярів, у заході взяли участь діджеї, репери, скейтери, брейкери, танцюристи інших стилів, барабанщики. А фінал супроводжував виступ діджеїв MKII, Фоззі, Гарік Пледоф, Слов'яни і фаєр-шоу.

— Цей фестиваль укотре довів, що у нас — хороша молодь. Не апатична й деструктивна, як про неї кажуть, а розумна, творча, активна. Щоб зрозуміти молодих людей, треба дати їм проявити себе, показати, що вони вміють, що їм подобається, — каже Олександр Ільчук, заступник голови партії "Сильна Україна". Вона підтримує "UPстену".

Зараз ви читаєте новину «Визначили кращих графітярів країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути