вівторок, 24 січня 2017 06:45

Військовим подарували квартири

Сімом вінницьким нацгвардійцям і двом відставним військовим подарували двокімнатні квартири у міських новобудовах. Власне житло чекали понад 20 років.

Квартири розташовані у триповерхових будинках. Є вода, газ і світло. У кімнатах постелений лінолеум, є шпалери. Встановлений котел, газова плита та посудомийка.

– Вже і не вірив, що дочекаюся. А нещодавно подзвонили з військової частини. Сказали, їхати на вручення ключів. Жінка розплакалася. Доньки взагалі не повірили, – каже офіцер запасу 57-річний Олександр Лучков. 11 років на пенсії. – Ремонту в подарованій квартирі робити не треба. Залишається тільки завезти меблі й жити. Переїдемо до весни.

– Квартиру отримав після 27 років служби. Добре, що держава повернулася обличчям до людей у погонах, – говорить генерал-лейтенант Юрій Аллеров. – За останні 20 років такої кількості житла, як зараз, не давали. Також почали багато виділяти на соціальні програми Нац­поліції, Нацгвардії та Прикордонної служби.

В черзі на житло у Вінниці стоять 134 військових.

Зараз ви читаєте новину «Військовим подарували квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути