пʼятниця, 29 січня 2016 00:10

У палаючому автобусі було 40 пасажирів

Автобус ПАЗ загорівся під час руху в місті Сміла Черкаської області. Сталося це вранці 26 січня. Із села Шевченка їхали 40 пасажирів. Запанікували, вилазили через вікна.

— Пожежа почалася після зупинки стадіон Авангард, за словами водія, — розповідає 49-річний Костянтин Проценко з управління надзвичайних ситуацій. — Підібрав пасажирів, їхав вулицею Хмельницького. З моторного відсіку з'явився густий дим. Чоловік зупинив автобус і спробував відкрити двері. Але система не спрацювала. Салон виявився заблокований.

— Замиканіє було в проводах, почали плавитися. Дим пішов у салон, — розповідає Володимир Шпильовий, 55 років, зі Смілянського автотранспортного підприємства. — Люди вибили п'ять вікон. Нєкоторі вийшли через задні двері. Передні також можна було відкрити. Але робили це наружу, а треба — на себе. Коли водій відкрив капот, почалося возгораніє. Вогнегасником затушив його. Коли пожарніки приїхали, роботи їм уже не було. Потерпілих, які звернулися в лікарню по медичну допомогу, немає.

Працівники автотранспортного підприємства чекають дозволу від слідчих на ремонт автобуса. Після заміни вікон планують експлуатувати його. Машина 2001 року випуску.

Зараз ви читаєте новину «У палаючому автобусі було 40 пасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути