субота, 01 жовтня 2011 07:45

У Кучми народилася онучка

28 вересня у мільярдера 50-річного Віктора Пінчука і його дружини Олени, 40 років, народилася донька. Жодних подробиць родина не повідомляє. За чутками, пологи були в одній з європейських клінік.

Друг сім'ї, колишній віце-прем'єр з питань євроінтеграції Олег Рибачук телефонувати Пінчукам не наважується.

— Раніше ми контактували, але не спілкуємося кілька років. Дехто каже, що у них шлюб за розрахунком, але це неправда. Стосунки Олени і Віктора щирі. Він дбає, щоб його взаємини з донькою Кучми не сприймали як піар. Тому зайвих коментарів не дає.

"Регіоналка" Інна Богословська привітала телефоном Пінчуків і батьків породіллі — Леоніда і Людмилу Кучм.

— Дитина і мати в порядку, батько дуже задоволений, дід з бабусею теж. Вони дуже люблять одне одного і тому планували цю дитину.

За інформацією прес-служби фонду "АнтиСНІД", який очолює Олена Пінчук, вона зараз за кордоном. В Україні буде ближче до зими.

Що в родині очікують поповнення, стало відомо у серпні. Олена з'явилася на людях востаннє перед пологами під час 54-го Венеціанського бієнале, була у широкій картатій сорочці. До того носила просторі чорні сукні, щоб приховати вагітність.

У вересні Кучма у Ялті сказав, що поповнення в родині очікували в жовтні. Дівчинка народилася на кілька днів раніше запланованого.

Новонароджена — третя дитина для обох батьків. Олена має сина 19-річного Романа від шлюбу з підприємцем Ігорем Франчуком. У Віктора Пінчука є донька 28-річна Марія від шлюбу з Оленою Аршавою. Торік у червні вона народила бізнесменові онуку. Пінчуки виховують спільну старшу дочку — 8-річну Катерину.

За версією журналу "Форбс", Пінчук посідає 336-те місце в рейтингу найбагатших людей світу. Його статки — $3,3 млрд. Кар'єру починав різальником труб на трубопрокатному заводі. 1990-го створив фінансово-промислову групу "Інтерпайп", яка контролює кілька десятків металургійних підприємств. Тепер олігарх має трьох прямих спадкоємців, окрім сина Олени від першого шлюбу.

Зараз ви читаєте новину «У Кучми народилася онучка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути