четвер, 10 березня 2016 06:40

Свині з перевернутої вантажівки бігали селом

Автор: ФОТО З САЙТА www.a1.am
  Фура перевернулася 4 березня в селі Соколівка Жидачівського району Львівської області. Перевозила 200 свиней. Частину з них зарізали, бо травмувалися
Фура перевернулася 4 березня в селі Соколівка Жидачівського району Львівської області. Перевозила 200 свиней. Частину з них зарізали, бо травмувалися

4 березня в селі Соколівка Жидачівського району на Львівщині з вантажівки вибігли близько 200 свиней. Водій перевозив їх на ферму до сусіднього району. На повороті не впорався з керуванням і перекинувся.

— Десь коло ­третьої дня було. Дорога суха, не проблемна. Водій не мчав, бо то населений пункт. Та на повороті, майже в центрі села, певно не втримав руля. Повертав, а його стало заносити вправо. Вагу велику в машині мав. Хилило на бік. Зрештою перекинувся, — розказує житель Соколівки 54-річний Михайло Рябій.

Фура опинилася на подвір'ї місцевого жителя. Збила електричну опору. Знесла браму й частину огорожі. Після аварії 33-річний водій вийшов з авто.

— Від удару об землю в машині трохи зім'явся дах. Звідти випали пару мертвих свиней, решта почали вибігати на вулицю. Місцеві ловили їх. Решта зайшли на подвір'я. Усього водій 200 штук віз. Більше 40 побилися, деяких дорізували на подвір'ї, — додає Михайло Рябій. — Водій не постраждав. Ми пропонували йому для безпеки "швидку" викликати — відмовився.

На місце аварії приїхала поліція. Щоб підняти вантажівку, викликали бригаду рятувальників із краном. Загнали тварин до причепа. Увечері фура рушила за маршрутом.

Зараз ви читаєте новину «Свині з перевернутої вантажівки бігали селом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути