Ексклюзиви
середа, 09 листопада 2011 05:45

Суддя помер під час матчу

У неділю, 6 листопада, в Дніпропетровському спортивному комплексі "Метеор" під час хокейного матчу чемпіонату України помер суддя Юрій Остапець, 48 років. У нього зупинилося серце. Грали команди 12-річних хлопців із броварського клубу "Білий барс" та запорізької спортивної школи "Аврора".

— Главный судья стоял на коньках, а потом упал без чувств. Детей сразу вывели в раздевалку. Мы все были взвинчены, — каже Сергій Чуб, директор "Метеора".

Тренери, медики льодового палацу та батьки хокеїстів до приїзду "швидкої" намагалися надати першу допомогу.

— Це мій близький друг. Він брав участь у всіх офіційних хокейних турнірах, також у турнірах аматорів, — говорить тренер "Аврори" Максим Бухарін. — Щороку проходив тестування в суддівській федерації хокею. Перед початком гри почувався нормально, не хворів, не скаржився. Він катався на гірських лижах, майстер спорту. Ще їздив на велосипеді.

Матч команди не дограли.

16 вересня в селі Коблеве Миколаївської області помер заступник мера Нової Одеси 55-річний Микола Бєлік. Йому стало зле під час волейбольного поєдинку, учасником якого був.

15 липня в Севастополі у ході товариського футбольного матчу між чиновниками Ленінської та Балаклавської райдержадміністрацій не стало начальника житлового відділу Ленінської РДА 32-річного Костянтина Клепуса. Причини смерті не називають.

Зараз ви читаєте новину «Суддя помер під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути