середа, 03 червня 2015 08:10

Студентам відмінили пільги на дорогі квитки

Із 1 червня Укрзалізниця відміняє деякі пільги для студентів. Вони не зможуть отримати знижку на квитки у спальних і купейних вагонах та в першому класі потягів "Інтерсіті". Досі платили 60% вартості. Пільговий проїзд залишиться тільки в електричках, плацкартних і загальних вагонах, другому класі швидкісних потягів. Таке рішення прийняли у квітні.

— Також відмінили безкош­товний проїзд для учасників війни та осіб, прирівняних до них, Героїв України та Радянського Союзу, повних кавалерів ордена Трудової слави, Героїв соціалістичної праці й нагороджених орденом Героїв Небесної сотні, — кажуть в Укр­залізниці.

Розширили кількість документів, які можна показувати, сідаючи у потяг. Дітям до 16 років достатньо мати нотаріально завірену копію свідоцтва про народження, а військовослужбовцям — пред'явити військовий квиток. Колишнім засудженим можна їхати з довідкою із в'язниці.

 

Зараз ви читаєте новину «Студентам відмінили пільги на дорогі квитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути