середа, 28 квітня 2010 04:39

Сім"я тиждень лікувалася після отруєння

Минулого четверга з лікарні виписали 2-річного Максима Прохорова із райцентру Лохвиця Полтавської області. За день до того виписали батьків — 27-річну Олену та Олександра, 30 років. Їх госпіталізували 15 квітня з ознаками гострого харчового отруєння. Подружжя переконане, що отруїлося сухариками.

— Лягли спати, але почала боліти голова, нудило, — каже Олена. — Отямилася вже в лікарні, тиск був 100 на 50. Чоловік викликав "швидку". Погано стало і йому. У Максима, як я потім дізналася, зупинялося дихання, його забирали в реанімацію. Я в лікарні сиділа у ванній, постійно пила воду. Потім лежала під крапельницею. А Сашу так "викручувало", що сусід по палаті сказав: "Наріка привезли". Чоловік також під крапельницею потім лежав.

Олександр працює водієм. 15 квітня ввечері повернувся із відрядження, їздив до Полтави. Там купив житніх сухариків "Флінт найт". На упаковці, яку має Олена, написано, що виготовлені 25 березня 2010-го. Сім"я з"їла третину сухариків із упаковки.

— Смак не сподобався, — продовжує Прохорова. — Запах був якийсь підозрілий. Коли жувати, відчувається неприємний "хімічний" присмак і запах, схожий чи то на якийсь сорт мила, чи то на бензин. Санепідемстанція просить сухарики на аналіз. Через хворобу Максима я їх іще не відносила.

— У всіх трьох виявили різні бактерії, — говорить "ГПУ" лікар Алла Матюшенко з інфекційного відділення Лохвицької лікарні. — Стверджувати, що причиною отруєння стали саме сухарики, не можна. Адже вони могли їсти ще якусь їжу або брати сухарики немитими руками.

Зараз ви читаєте новину «Сім"я тиждень лікувалася після отруєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути