вівторок, 15 листопада 2016 07:45

Потяги запізнювалися на дві години

14 листопада через сильний снігопад у дорозі затрималися 30 потягів міжобласного сполучення. Опади знеструмили частину ділянок залізниці. Відставання від графіка становило 2—3 год. Переважно затримувалися поїзди із західної України: Київ — Львів, Львів — Москва, Ковель — Москва.

Із запізненням до столиці прибували потяги "Хюндай" із Трускавця на Львівщині.

— Зупинилися серед поля о пів на другу ночі. Бачили у вікно, як сніг нас засипав. Провідники заспокоювали, що потяг не зламався. Просто далеко перед нами є нерозчищені колії. Попереджали, що завдяки спеціальним батареям поїзд зможе простояти дві години. Ми поїхали за годину, — каже пасажирка Марина Єнжиєвська, 36 років.

На 1,5—2 год. запізнювалися і приміські дизелі й електрички. Через обмерзання у поїзді Рава-Руська — Львів не працювали двері.

— Не закривалися у двох із чотирьох вагонів. Усередину задував сильний сніг. Люди набилися до двох справних вагонів. Провідник сказала, що замерзли електроприводи, які регулюють двері, — говорить 34-річний Олесь Моха зі Львова.

Якщо потяг запізнюється більш як на 30 хв., пасажир має право вимагати грошову компенсацію. Потрібно написати заяву у залізничну касу. Відшкодовують до половини вартості квитка.

Через негоду в аеропорту "Бориспіль" відмінили до 10 рейсів. Ще понад 15 — відправили зі значними затримками.

Зараз ви читаєте новину «Потяги запізнювалися на дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути