Ексклюзиви
пʼятниця, 20 листопада 2015 05:30

Поліцію у Львові очолив батько трьох дітей

36-річного Антона Пузиревського призначили тимчасовим виконувачем обов'язків патрульної поліції Львова. Його попередника, 26-річного Юрія Зозулю, перевели в Київ.

Антон Пузиревський вивчав психологію у Львівському університеті ім. Франка. В поліції очолював 3-й батальйон.

— Антона знаю зі школи. Він народився й виріс у Червонограді, — розповідає знайомий Пузиревського Андрій Ярко, 32 роки. — Мав маленький бізнес — робив меблі на замовлення, з нуля розкрутився. Справедливий. Ревний учасник Майдану. Як тільки розпочалося АТО, пішов служити на передову. Хоча має троє дітей, міг залишитися вдома.

Однією з причин зміни керівництва в поліції називають конфлікт Юрія Зозулі з громадськими активістами й журналістами Львова.

— Крім всього, Зозуля створював ще й нездорову атмосферу в колективі. Ділив працівників на своїх і не дуже. Звільнив начальника відділу моніторингу, бо: "он все время лезет куда не надо". Ми відправили листи в Міністерство зі скаргами, — каже громадський активіст 36-річна Наталя Шелестак.

Зараз Юрій Зозуля виконує обов'язки керівника поліції в Києві. Його попередника Олександра Фацевича призначили заступником голови Національної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Поліцію у Львові очолив батько трьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути