вівторок, 25 жовтня 2016 00:40

Переатестація поліцейських завершилася

До кінця тижня всі обласні підрозділи Національної поліції отримають постійний штат працівників, каже міністр внутрішніх справ 52-річний Арсен АВАКОВ. В уряді представляє "Народний фронт".

— Настав час для того, щоб реформа Нацполіції показала результати. Вимагатиму їх уже сьогодні. Бо перехідний період закінчився. Більше немає невизначеності — хто працюватиме далі, а хто підлягає звільненню, — говорить Арсен Борисович. — Безпека громадян є пріоритетом для уряду. Ми обговорювали спеціальну програму з покращення роботи кримінальної поліції, карного розшуку й управління з боротьби з бандитизмом і злочинністю.

У рамках реформи поліції слідчим та оперативникам підняли зарплату. Їх забезпечили необхідними для роботи технікою й обладнанням.

— Прагнемо, щоб нас поважало суспільство. Це буде, якщо покажемо гарні результати. Зокрема, у розкритті вуличних і резонансних злочинів, — додає міністр.

Зараз ви читаєте новину «Переатестація поліцейських завершилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути