пʼятниця, 25 грудня 2015 00:10

Пасажири вискакували з горілого трамвая

Близько дев'ятої вечора 22 грудня на вул. Ли­чаківській у Львові загорівся трамвай. Рухався маршрутом №2. Зайнялася кабіна водія та салон вагона. Всередині було до півсотні пасажирів.

— Із подругою на Пасічній — кінцевій — сіли у "двійку". Їхали нормально, нічого не гуділо і не смерділо. Трамваєм керувала жінка. Біля Винниківського ринку на зупинці люди вийшли, зайшли, двері зачинилися. Раптом щось почало стріляти, іскрити. Кабіна водія спалахнула, — розповідає 22-річна Анна Микита.

Водій встигла відчинити двері.

— Молодші старшим руки подавали. Потім двері стало затискати. Ми притримували їх, аби всі вийшли, — додає Анна Микита. — Водій казала, що в трамваї були вогнегасники. Але там так усе палало, що до них добратися було нереально.

Згорілий трамвай — 1986 року випуску. Його відправили на ремонт у депо.

— Машину відремонтують, у лютому планують пустити на маршрут, — каже Оксана Яворська з підприємства "Львівелектротранс". — Там обламалася клема, через це сталося замикання. Водій наступного дня попросила відгул.

Зараз ви читаєте новину «Пасажири вискакували з горілого трамвая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути