пʼятниця, 23 березня 2012 10:14

Парад планет у червні 2012 року може спровокувати революцію

Парад планет у червні 2012 року  може спровокувати революцію

Єдиний у ХХІ ст. парад планет за участі Венери, Землі й Сонця відбудеться 6 червня цього року.

— У ХХ столітті таке траплялося двічі — 1939 року, коли почалася світова війна, і напередодні вибуху на Чорнобильській АЕС, — каже київський астроном 46-річна Ірина Ніколайчук.

Земля й Венера вишикуються в лінію, по один бік від Сонця. Венера "пройдеться" по його диску. Із Землі вона здаватиметься маленькою крапкою на тлі сонячного диска. Її можна буде спостерігати за допомогою телескопа. Створиться враження, що планети — сусіди. Але насправді їх розділяють сотні мільйонів кілометрів.

Мій товариш-геолог вважає, що парад планет може спровокувати природні катаклізми — виверження вулканів і землетруси. Землю накриють магнітні бурі. Цей період важко переживуть люди зі слабким серцем.

— Червневий парад планет охопить Україну, Східну Європу й захід Росії, — каже столичний біоенергетик Мирослав Олійник, 47 років. — У Східній Європі з'явиться нова валюта, яка незабаром стане конкурентом долару і євро. В Україні люди будуть невдоволені вищим керівництвом держави й вийдуть на вулиці. Масове обурення може перерости в революцію. Відбудеться чимало змін у економіці — кілька великих підприємств збанкрутують, закриватимуться банки. Будуть грабежі на великі суми. Кілька можновладців погорять на хабарах. Тікатимуть за кордон, щоб уникнути розправи.

Багато несправедливо засуджених вийдуть на волю. Тоді варто чекати звільнення Юлії Тимошенко і Юрія Луценка.

Зараз ви читаєте новину «Парад планет у червні 2012 року може спровокувати революцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

70

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути