середа, 10 жовтня 2012 05:30

"Океан Ельзи" записує новий альбом

— Доброго вечора, файне місто Тернопіль! Не знаю, як культурно сказати, але як же вас тут дофіга! — лідер рок-гурту "Океан Ельзи" 37-річний Святослав Вакарчук вибігає на сцену, зведену на тернопільському стадіоні. 7 жовтня тут відбувся концерт гурту. Квитки коштували 55-240 грн. Із кожного 3 грн передали на розвиток місцевої футбольної команди. Зібралися близько семи тисяч слухачів.

Дійство розпочинається із 40-хвилинним запізненням. Першою музиканти виконують пісню "Там, де нас нема". З перших рядів фан-зони на сцену летять мильні бульбашки.

— Ми у соцмережах заздалегідь домовилися так зробити. На сцені було синє освітлення і літали різнокольорові бульки. Сподіваємося, Славко оцінив, — говорить учасниця флеш-мобу Мар'яна Навроцька, 20 років.

— Я хочу вам відкрити секрет, — розповідає Вакарчук. — Ми з групою щодня збираємося і репетируємо у Києві. Сподіваюся, до весни все це виллється у новий альбом. А ще ми плануємо побачитися з вами на великому стадіонному турі, який також буде навесні. Виступимо в усіх великих містах України.

Учасників гурту тричі викликають на біс. Наприкінці лунає лірична "Не питай". Коли музиканти сходять зі сцени, починається злива.

Зараз ви читаєте новину «"Океан Ельзи" записує новий альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути