вівторок, 25 грудня 2012 00:30

Мерилін Менсон у Києві розірвав Біблію

Автор: фото: Олександра Хандіна
  Американський рок-співак Мерилін Менсон у столичному Палаці спорту 20 грудня виступав 70 хвилин. На біс не виходив
Американський рок-співак Мерилін Менсон у столичному Палаці спорту 20 грудня виступав 70 хвилин. На біс не виходив

5 кг сала пішло на пошиття сукні для лідерки гурту "Карпа" 32-річної Ірени Карпи. У ній співала на розігріві в американського рок-співака 43-річного Мериліна Менсона. Уперше в Україні він виступив у київському Палаці спорту 20 грудня.

— Зможу всіх голодних підгодувати, — каже перед концертом співачка. Коротка сукня на тонких бретельках обтягує її струнку фігуру. — Своє на примірках відщипала, а на концерті рот зайнятий буде, я ж співаю. Хотіла Леді Ґаґу процитувати і водночас постібатися зі стереотипу про українців. У нас такі запаси цього продукту, що якби кінець світу таки настав, можна було одяг із нього шити, не закінчувалося б. І не холодно було б, і їсти можна. Хотіла випустити на сцену танцюристок в уніформі "Фемен". Якщо вибігають на сцену дівки з голими цицьками, шоу вже не буде провальним. Багато чого хотіла — епатаж то вже епатаж. Але тоді журналістів не пустили б знімати.

Менсон прилетів до Києва в день концерту. Без макіяжу, з-під розстібнутої куртки видно велике татуювання на грудях. Фанати з короваєм і булавою впізнають його не одразу. Співак махає їм рукою й сідає в машину. Подарунки забирає концертний директор, від короваю відмовляється.

О 19.40 черга до входу в Палац спорту починається на виході з метро — розтягнулася у понад 100 м. Першими стоять чоловік років 60 з 10-річним онуком. За ними — дівчина в білому одязі, такій же перуці, в очах — кольорові лінзи, імітують котяче око. За декілька метрів двоє хлопців із макіяжем "під Менсона", подружжя років 50. П'ять дівчат із масно підведеними чорним олівцем очима скандують: "Менні!".

— Це ідеальний кінець світу — побувати на концерті людини, яка цей світ ненавиділа й зневажала, — каже безробітна 25-річна Ангеліна Морозова. Вдягнена в чорний корсет і такого ж кольору пишну спідницю з фатину, високі чоботи на шнурівці. — Слухаю Менні скільки себе пам'ятаю. Його тексти насправді дуже ніжні, тендітні. Агресія — це оболонка, захист від цього дурнуватого суспільства споживання.

Концерт назвали "Зустрінь кінець світу правильно". Зала переповнена.

На сцені — величезний червоний хрест. Менсон із червоним хутром на шиї вдає, що гвалтує декорацію. Плюється, розбиває барабанну установку, рве Біблію.

— Я танцювати навіть не можу — намагаюся нічого не пропустити, що на сцені відбувається, — дівчина з рожевим волоссям зо півгодини стоїть, не рухаючись.

— Взагалі-то я хіп-хоп слухаю, але не піти на концерт легендарного Менсона — ну це ж гріх, — каже російською чоловік років 27 у фан-зоні біля сцени. — Я білорус, у Києві працюю художником, — на сцені засвічується величезний напис "Наркотики". — Я сам бухав, курив, коловся. Зараз кинув усе. Одружився. Так краще жити.

Концерт триває 70 хв. На біс співак не виходить.

Зараз ви читаєте новину «Мерилін Менсон у Києві розірвав Біблію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути