вівторок, 21 серпня 2012 06:45

Країні потрібен кіт

 

Вісім років Україна шукала свого героя, лідера, який об'єднає націю. Віктор Ющенко з цією місією не впорався. На Януковича мало хто й сподівався. І тут з'явився він — кіт, на якого переписала квартиру бабця внука-зрадника.

Це вже згодом виявилося, що бабуся насправді живе в Архангельській області Росії і навіть не здогадується про свій благородний вчинок. А кіт — звичайний дворовий котяра з інтернету, якого у фотошопі приставили до бабусі. Але кого це тепер цікавить?

За кілька днів кіт став героєм української нації. В інтернеті з'явилися тисячі картинок. Кіт то записується в УПА, то постає в образі вічного революціонера Че Гевари. У БТІ Донецька після виборів вишиковується черга котів, на яких переписали квартири бабусі. Хтось навіть створив альтернативний сайт Партії регіонів. Усі фото там замінені веселими картинками з котами.

Що може протиставити новому герою влада? Кота не зацькуєш податковою, пожежниками чи санстанцією. За ґрати посадити його також нереально. Вбити? Тисячі домашніх котів і ще мільйони вуличних? Не смішіть.

Шкода, що на вибори піде не цей віртуальний кіт, а цілком реальні люди. Які ніби й стараються щось протиставити владі, але виходить традиційний "пшик". А виявилося, що для всенародної любові достатньо просто, щоб на вас переписала хату бабця з російської глибинки.

Зараз ви читаєте новину «Країні потрібен кіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути