четвер, 15 грудня 2011 00:45

Концерт Вакарчука та Бабкіна транслювали в інтернеті

65 тис. глядачів подивилися в інтернеті пряму трансляцію концерту нового проекту співака 36-річного Святослава Вакарчука "Брюссель".

— Дуже приємно, що стільки людей сьогодні з нами, — каже Вакарчук 13 грудня у студії телеканалу "М1". Разом з чотирма музикантами наживо грають півторагодинний концерт. Його знімають декілька телекамер і одразу транслюють в інтернеті. — Якби Діма Білан поставив посилання на своєму "Твіттері", 300 тисяч було би. Вирішили влаштувати концерт в такому форматі, щоб нас змогли побачити якомога більше тих, хто на звичайні концерти фізично потрапити не може. Мій друг з Буенос-Айреса о четвертій ранку прокинувся, щоб нас послухати. Ніколи не хвилювалися перед концертами, кожен з нас дав їх мільярд. Сьогодні переживаємо, щоб усе було якісно технічно.

У проекті взяли участь колишній клавішник "Океану Ельзи" Дмитро Шуров, який зараз має власний проект "Pianoбой", та екс-вокаліст харківського гурту "П'ятниця" Сергій Бабкін.

— Дуже хотів, щоб ніхто не подумав, що це ще один альбом "Океану", — Вакарчук говорить трьома мовами — спочатку українською, потім перекладає російською та англійською. — Платівка звучить по рок-н-рольному. Спочатку хотіли, щоб були тільки барабани й піаніно, потім думали взяти лише два піаніно, але врешті додали бас і барабани. Найбільш несподіваним у проекті став вокал Сергія Бабкіна. Зустрілися з ним, сіли пограли, поговорили. Виявилося, що любимо однакову музику, й вирішили зробити щось разом. Однією з кращих пісень альбому вважаю його "Зелений чай", який він сам написав і виконує. Коли прослухаєте альбом удома, зверніть увагу, що пісні розташовані у певній послідовності. Не претендуємо на рок-оперу, але все-таки тут є розповідь, динаміка.

Альбом студійної якості можна завантажити з інтернету за 30 грн. У нього увійшли 12 пісень.

Зараз ви читаєте новину «Концерт Вакарчука та Бабкіна транслювали в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути