пʼятниця, 29 квітня 2011 06:00

Фільм "Жах Чупакабри" знімали вісім днів

Автор: МАЛЮНОК: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

У Києві відбулася прем'єра фільму "Жах Чупакабри". Картину показали 23 квітня на кінофестивалі треш-кіно "Кінофронт 2011" у столичному дитячому кінотеатрі "Старт". Короткометражку створили учасники київської студії незалежного кіно УПВ.

— Фільм знімали вісім днів на Русанівці (мікрорайон Києва. — "ГПУ"), — каже актор 30-річний Олександр Поліщук. Він зіграв дільничного міліціонера. — Ми її не бачили, але інформацію збирали зі ЗМІ. Описи шукали, фотороботи складали, ескізи. От і вийшла така — чи то вовк, чи то кенгуру з кривавими очима.

Стрічка триває 20 хв. За сюжетом, село місяць тероризує невідомий звір. Він нападає не лише на тварин, а й на людей. Міліція нічого не робить. Житель села П'ятигори Микола йде полювати на Чупакабру. Вона роздерла його курку Елізабет.

Наприкінці фільму автори показують, як виглядає Чупакабра. Це волохатий звір, завбільшки як людина, із головою троля. Щоправда, ним виявляється місцевий лейтенант міліції Іванченко. Хотів привернути увагу вищого керівництва, аби те надало більше фінансування. Селяни такого не пробачили. Влаштували народний суд із сокирами, вилами та багаттям. Після цього вбивства не припинилися, бо справжня Чупакабра залишилася на волі.

— Не знаю, чи є ця тварюка, чи це телевізійний міф. Але раніше моя бабуся бідкалася, що її кролів лисиці роздирають, а тепер — чупакабри, — розказує Марина, 18 років. Прізвища не називає.

— Та це міф для селян, — говорить актор-аматор 19-річний Максим Жукинський. — Це влада спеціально придумала, аби забити голову людям. Нехай ті на монстрів полюють, а не звертають увагу, шо в країні відбувається.

Показати стрічку широкому загалу поки що не планують. Її можна подивитися в інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «Фільм "Жах Чупакабри" знімали вісім днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути