четвер, 24 січня 2013 05:00

Двоповерховий рейсовий автобус з'їхав у гірську річку

Автор: Фото надане Державтоінспекцією у Закарпатській області
 

Двоповерховий рейсовий автобус "вольво" з'їхав у гірську річку Ріка в середу близько 9.00 біля села Березово Хустського району Закарпаття. В салоні були шестеро пасажирів та двоє водіїв. У Хуст їхав зі столиці. До кінцевої зупинки залишалося 20 км. Дорога була слизькою, але без ожеледиці, говорить Ганна Трофимчук з обласного управління Державтоінспекції. Від неї до річки висота була близько 8 м. Припускають, водій втратив пильність і не впорався з керуванням. Вибратися із салону людям допомогли рятувальники, які прибули на місце. Чотирьох постраждалих двома машинами "швидкої" відвезли в райлікарню Хуста.

— На тому місці кожен рік по кілька аварій стається, — розповідає Марія Антонь із Березова. — Влітку там львівський автобус з людьми перекинувся, позаторік — автобус, що віз монахів. На тому участку — одні ями і вибоїни. А ще й круті повороти. Ми вже просили, щоб там щось із дорогою зробили, щоб люди не вбивалися. То поставили бордюри, але не помагають.

Зараз ви читаєте новину «Двоповерховий рейсовий автобус з'їхав у гірську річку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути