вівторок, 31 травня 2011 00:45

День Києва святкували двогодинним лазерним шоу

Святкування Дня Києва закінчилося 2-годинним лазерним шоу та феєрверками. Відбувалося на пл. Поштова в неділю ввечері. Програму готували піротехніки з Росії, Білорусі, Німеччини та Франції. Такий фестиваль за масштабністю проводять уперше.

У скільки обійшлося святкування, влада не каже. Відомо лише, що частина коштів була з бюджету, інша — спонсорів.

Днем раніше в Голосіївському парку культури і відпочинку ім. Рильського місцева районна державна адміністрація влаштувала святкову програму "Величальна Києву". Розпочали зі спортивно-туристичних заходів.

— Ой, треба відійти, а то він ту гірю ще на нас кине, — каже хлопчик років із 6  матері. Вони дивляться, як проходять змагання в гирьовому спорті. У парку перетягують канат, грають у настільний теніс, шахи і дартс.

На алеї біля сцени розміщена галерея юних художників "Барви рідного міста". На сцені жителям Голосіївського району, яким напередодні виповнилося 16 років, вручають паспорти.

Після нагородження переможців змагань на сцені з'являються танцювальні та циркові гурти. Малі артисти бігають парком у костюмах кота, зайця, лисиці з розмальованими обличчями. Діти купаються у фонтані, сидять на траві, їдять морозиво.

Зараз ви читаєте новину «День Києва святкували двогодинним лазерним шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути