пʼятниця, 08 січня 2016 00:55

Декларування доходів відтермінували на рік

Народні депутати відклали на рік обов'язкове електронне декларування своїх доходів і витрат. До бюджету внесли поправку — "не раніше січня 2017 року".

"Про цей пункт ніхто не чув ні в залі, ні на засіданні комітету. Він відтерміновує на рік дію нової системи фінансового контролю. Вона передбачала, що всі депутати й чиновники декларуватимуть свої активи, цінності й готівку в електронному вигляді. За цим мали визначати можливе незаконне збагачення. Хтось, поки що нам невідомий, хоче відкласти цей процес на рік. Можливо, ще не переписав майно на братів, сестер, тіток, дядьків", — написав у соцмережі член нацагентства із запобігання корупції 57-річний Віктор Чумак.

Агентство мало запрацювати в першому кварталі 2016 року. До цього часу всі чиновники повинні були оприлюднити декларації про доходи в електронному вигляді. Такі зобов'язання взяла Україна, щоб отримати безвізовий режим із Європою.

Зараз ви читаєте новину «Декларування доходів відтермінували на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути