вівторок, 21 лютого 2017 05:30

Біля брили фотографувалися перехожі

Автор: ФОТО З САЙТА www.facebook.com/Nick Ganich
 

16 лютого комунальники бензопилами зрізали 7-метрову крижану брилу. Вона утворилася від протікання зношеної труби на вул. Івана Франка, 15а. Лід довбали ломами, згрібали лопатами.

Гігантська бурулька почала наростати наприкінці січня. Місцеві кілька разів скаржилися на прорив у мерію. Біля фігури з льоду прикріпили оголошення: "Крижана композиція "Бурулька". Створена завдяки підтримці місцевих комунальників і відповідальних служб Києва". Біля брили фотографувалися перехожі.

"За всю подорож по Ісландії не бачив такої краси. Можливо тому, що в них немає дірявих труб", — писав у соцмережі "Фейсбук" письменник Богдан Логвиненко.

Аварійна бригада взялася ремонтувати пошкодження наступного дня після того, як нардеп Борислав Береза виклав своє фото біля труби з кригою у соцмережі.

"В Івано-Франківській області є водоспад Гук. Пам'ятка заввишки 15 метрів розташована в селі Татарів. Столиця не відстає від села. Тому, коли неподалік будинку Віталія Кличка прорвало трубу, прорив не ліквідували. Так з'явився локальний київський 7-метровий водоспад. Можна водити до нього екскурсії", — жартівливо підписав світлину нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Біля брили фотографувалися перехожі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути