вівторок, 31 січня 2017 00:30

Батьки Віри Красевич відмовилися забирати тіло доньки

Увечері 26 січня в столичному опіковому центрі померла 25-річна Віра Красевич із села Федосіївка Красноокнянського району Одещини. Обгоріла 13 січня в хаті, яку облив бензином її чоловік Олександр. Тоді ж попеклися діти 6-річний Олександр і 4-річна Поліна. Хлопчик помер за 10 днів.

— Стан жінки був дуже важкий. Постійно перебувала на апараті штучного дихання, — каже Георгій Козинець, головний позаштатний комбустіолог Міністерства охорони здоров'я. — Мала опіки 65 відсотків поверхні тіла, неушкоджені були лише окремі ділянки.

Батьки Валентина та Олег, брат Іван і сестра Мар'яна відмовилися забирати тіло Віри з лікарні.

— Голова села передала її паспорт поїздом. Ми пройшли сім кіл пекла, поки оформили документи, — говорить волонтер Катерина Ножевникова. — Поспішали, бо попереду були вихідні, а в понеділок не працює рацс. Увечері за Вірою приїхала машина від сільради. Таксі, труну і оформлення оплатили з грошей, які ми збирали на лікування.

37-річний Олександр Красевич розлив у хаті бензин у розпалі суперечки. Хотів налякати дружину, підпалювати не планував. Спалахнуло, коли жінка увімкнула плиту. Зараз чоловік перебуває під домашнім арештом. Односельці його захищають.

— Сашко не витримував Віриних гульок. Вона літом спродала хазяйство, поїхала в Одесу. Там жила у своє задоволення, — розповідає 46-річна Лариса Засадна, сільський голова Федосіївки. — Раз вернулась із новим кавалєром. Перед Новим роком знову повіялася. 12 січня приїхала, вигнала Сашу з його ж хати.

Зараз ви читаєте новину «Батьки Віри Красевич відмовилися забирати тіло доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути